Om os

Irene - kvinden bag Handwritings

 

Irene

"Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift and that's why we call it the present."

For mig handler Bullet Journaling om at være mindful i hverdagen. Mindfulness vægter jeg højt, også i driften af mit hjertebarn Handwritings.dk - derfor finder du også altid en håndskrevet hilsen fra mig, når du bestiller varer hos Handwritings.

Hvis du har lyst til at høre mere om min baggrund og min fortolkning af Bullet Journal-systemet, vil jeg anbefale dig at lytte til podcastepisoden Small Business Rising Radio Programme – Episode 10: How Can Starting a Journal Change Your Life? på Spotify. Alternativt findes det også på the5options.com.

 Instagram kan du se min egen Bullet Journal, som jeg har taget en japansk tilgang til. Jeg elsker farver og nuttede stickers og tape, og kreative elementer præger mine sider.

Jeg kan kontaktes direkte via virksomhedens Facebookside eller via Instagram. Kontakt mig også gerne på vores mailadresse handwritings@handwritings.dk, eller send mig en SMS på +45 6061 9229.

Sidsel - Produktspecialist og indehaver af DailyDots

Sidsel

Det kan være lidt en jungle at navigere rundt i Bullet Journal- og Plannerverdenen. Er du i tvivl hvad du skal have til din Bullet Journal, så sidder jeg klar til at besvare dine spørgsmål!

Jeg hedder Sidsel og jeg er produktspecialist hos Handwritings. Jeg er rimelig aktiv på de sociale medier, så måske er du stødt på mit navn eller min blog, DailyDots.net, før.

Jeg går absurd meget op i skriveredskaber, og jeg har efterhånden prøvet de fleste, når det kommer til tuscher og notesbøger. Jeg har samlet alle mine favoritter lige her!

Min egen Bullet Journal viser jeg gerne frem på Instagram. Til forskel fra Irenes Bullet Journal, så går jeg i en mere minimalistisk retning. Jeg elsker at tegne selv, og stickers fylder ikke ret meget hos mig.

Jeg kan kontaktes via virksomhedens Facebookside eller via Instagram. Kontakt mig også gerne på min mailadresse sidsel@handwritings.dk, eller send mig en SMS på +45 2570 1918.

Om Handwritings

Som hardcore Bullet Journalister forstår vi de frustrationer, der følger med ved at købe lækre ting fra udenlandske webshops - ventetiden er næsten uudholdelig! Derfor besluttede vi at skabe webshoppen.

Handwritings blev stiftet i december 2018 med Bullet Journaling og planlægning for øje. Vi har stor fokus på, at kvalitet og funktionalitet mødes til retfærdige priser. Vores primære sortiment består af japanske og amerikanske produkter, men fra tid til anden vil andre spændende ting dukke op. Hold øje med webshoppen, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du savner et produkt.

Vores værdier

Vi køber mange forskellige produkter hjem i begrænsede mængder og variationer. Det skyldes, at det er vigtigt for os at kvalitetstjekke alt, hvad vi sender ud af døren, inden vi køber produkter hjem i blinde. Mange af produkterne kan du helt eksklusivt kun finde hos Handwritings, mens andre er mere kendte produkter, som vi har taget hjem, simpelthen fordi vi selv er vilde med dem!

Vores mission er at konstant at udvide sortimentet med produkter skræddersyet til det evigt-forandrende Bullet Journal-marked. Vi agter at levere den allerbedste service både før, under og efter dit køb, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Handwritings society

Handwritings society er vores forlængede arm ud i Bullet Journal-community'et. Her er du velkommen til at dele din egen Bullet Journal, skrive forslag til produkter og få eksklusive Society-rabatter ved særlige begivenheder.

Her vil vi også lægge de ting op, som ikke kan sælges direkte på webshoppen. Det kan f.eks. være en notesbog, som mangler indpakningen eller produkter, som vi ikke synes lever op til Handwritings' høje kvalitet. Vi lover 100 % gennemsigtighed omkring produkterne, og med mindre andet er oplyst, så er returretten den samme, som hvis du havde købt et nyt produkt gennem webshoppen.

Har du impulsshoppet, eller har du testet et produkt, som du alligevel ikke får brugt? Vi opfordrer dig til at benytte samme Facebookgruppe til at sælge eller bytte dine ting i. Måske sidder der en anden, som netop har brug for dit produkt!

Trustpilot

Vi vil gerne høre din mening, så at vi kan forbedre din oplevelse, når du handler hos os. Vi sætter derfor stor pris på, hvis du vil smide en lille anmeldelse ovre på Trustpilot.

Irenes Bullet Journal