Fri fragt med daoSHOP ved køb over 499 DKK | 4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️ på Trustpilot

Om Handwritings

Handwritings er en lille webshop med base i Aarhus.

Vi lever og ånder for planlægningsværktøjer og skriveredskaber, og vi er kendt i det danske plannermiljø. Vi specialiserer os indenfor skriveredskaber og planlægningsværktøjer, og vi sætter en ære i at levere de bedste produkter indenfor vores branche.

Som hardcore Bullet Journalister forstår vi de frustrationer, der følger med ved at købe lækre ting fra udenlandske webshops - ventetiden er næsten uudholdelig! Derfor besluttede vi at skabe webshoppen.

Handwritings blev stiftet i december 2018 med Bullet Journaling og planlægning for øje. Vi har stor fokus på, at kvalitet og funktionalitet mødes til retfærdige priser. Vores primære sortiment består af japanske og amerikanske produkter, men fra tid til anden vil andre spændende ting dukke op. Hold øje med webshoppen, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du savner et produkt.

Mød Irene Wong

Irene Wong er indehaver af Handwritings.Ved at bestille hos Handwritings, kan du være sikker på at finde en håndskrevet hilsen fra hende i din pakke. 

Irene er samtidig ansvarlig for virksomhedens Instagram, og du vil her finde hende vise både sig selv og produkterne frem.

Irene vægter mindfulness højt og bruger sin egen Bullet Journal på daglig basis. Stilen er farverig og mangainspireret, og Irene er derfor kvinden at opsøge, hvis du søger inspiration til en kreativ men absolut bevidst tilgang til planlægning af dagligdagen.

Ved siden af Handwritings, arbejder hun til daglig i Bog&ide Aarhus Strøget. Bor du i Aarhus eller omegn og du vil spare fragten? Du er velkommen til at hente din ordre hjem hos hende, Bog&ide eller efter aftale.

Hvis du vil lære Irene lidt bedre at kende, håber vi, at du vil lytte til podcastepisoden Small Business Rising Radio Programme – Episode 10: How Can Starting a Journal Change Your Life? på Spotify.

Derudover er hun med som en gæst i en strikkepodcast "Flammende Pinde" med Hanne Just, hvor de snakker om notesbøger, penne, washitapes og inspirationer til strikkejournal. Episoden bliver døbt som "Flammende Penne

Du kan kontakte Irene via vores sociale medier og hovedmail handwritings@handwritings.dk eller direkte ved at sende hende en sms på tlf. +45 6061 9229.

Vores værdier

Vi køber mange forskellige produkter hjem i begrænsede mængder og variationer. Det skyldes, at det er vigtigt for os at kvalitetstjekke alt, hvad vi sender ud af døren, inden vi køber produkter hjem i blinde. Mange af produkterne kan du helt eksklusivt kun finde hos Handwritings, mens andre er mere kendte produkter, som vi har taget hjem, simpelthen fordi vi selv er vilde med dem!

Vores mission er at konstant at udvide sortimentet med produkter skræddersyet til det evigt-forandrende Bullet Journal-marked. Vi agter at levere den allerbedste service både før, under og efter dit køb, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ris eller ros. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Handwritings Society

Handwritings Society er vores forlængede arm ud i Bullet Journal-community'et. Her er du velkommen til at dele din egen Bullet Journal, skrive forslag til produkter og få eksklusive Society-rabatter ved særlige lejligheder.

Her vil vi også lægge de ting op, som ikke kan sælges direkte på webshoppen. Det kan f.eks. være en notesbog, som mangler indpakningen eller produkter, som vi ikke synes lever op til Handwritings' høje kvalitet. Vi lover 100 % gennemsigtighed omkring produkterne, og med mindre andet er oplyst, så er returretten den samme, som hvis du havde købt et nyt produkt gennem webshoppen.

Vi holder åbent hus et par gange om året. Her har du muligheden for at møde andre planlægningsnørder samt at se og rør vores produkter.

Trustpilot

Vi vil gerne høre din mening, så at vi kan forbedre din oplevelse, når du handler hos os. Vi sætter derfor stor pris på, hvis du vil smide en lille anmeldelse ovre på Trustpilot.