Fri fragt med daoSHOP ved køb over 499 DKK | 4,7 ⭐️⭐️⭐️⭐️ på Trustpilot

Tag del i fællesskabet og få et gratis shoppingnet

 

Kære Bullet Journalists og Plannerds!

Sommervejret står for alvor på sit højeste, og vi håber I nyder sommeren på trods af, at det nok ikke bliver til meget udlandsferie for nogen af os i år.
Hos Handwritings er vi i fuld gang med at optimere webshoppen og finde nye og friske varer til jer alle sammen! Det er ikke nogen hemmelighed, at I elsker washi tapes og det kan vi sagtens se på alle de lækre tapes fra The Washi Tape Shop, som ryger over den virtuelle disk i disse dage. Det betyder utroligt meget for os, at I sådan støtter op om vores skøre idéer!
Og netop jeres støtte leder mig hen på det som jeg egentlig gerne vil tale lidt om.

Hvad er Handwritings Society?

Irenes og mit Bullet Journal-eventyr er langt henad vejen startet i Bullet Journal DK-gruppen på Facebook. Dengang jeg startede med Bullet Journaling i 2016, var gruppen en kæmpe støtte for mig, hvor jeg både fandt gode råd og vejledning men også en bekræftelse og validering fra mange ligesindede. Siden da er aktiviteten i gruppen dalet voldsomt i takt med at gruppens regler er multiplicerede. Det efterlader ikke ret meget plads til at dele sine kreationer og erfaringer, fordi alle opslag skal passe ned i en meget snæver kasse. Men forhelvede hvor jeg savner den ping-pong korrespondance med jer!

Derfor oprettede vi Handwritings Society. En Bullet Journal-gruppe nærmest helt uden regler og dermed ingen grænse for, hvad vi kan tale om. Med et afsæt i Bullet Journaling giver det mulighed for at tale om ALT!

Nu tænker du: "hvor er det fedt, men hvordan bliver jeg medlem!?"

Helt enkelt: du melder dig ind i Facebook-gruppen her. Done. Det er 100 % gratis, og du kan komme og gå som du vil. Udover at deltage i et fantastisk fællesskab, så ligger vi både tilbud og demovarer op målrettet vores Society, og så får du mulighed for at have stor indflydelse på hvilke varer vi køber hjem til shoppen.

 

Som en ekstra bonus så giver vi dig et gratis shoppingnet med din første ordre efter du har meldt dig ind i Society-gruppen!

Vi håber virkelig at du vil være en del af fællesskabet - skriv endelig til os, hvis vi kan gøre noget for dig. Hav en skøn dag!

 

Indsend en kommentar