Fri fragt med daoSHOP ved køb over 499 DKK | 4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️ på Trustpilot

Produktnyheder uge 40 2021

Hej alle!

I denne uge har Irene været på skoleophold, men det har selvfølgelig ikke stoppet os i at få fingrene i en masse lækre nye varer fra både The Washi Tape Shop, PoooliPrint og Caran D'Ache!

Nyheder

For nylig tilbød vi en forudbestillingsordning hos The Washi Tape Shop, for selvom vi gerne vil tage det fulde sortiment fra dem hjem, så kan det ikke lade sig gøre. Det vil vi dog ikke lade jer begrænse af, så derfor bestiller vi gerne de varer hjem, som I har behov for. Du kan læse mere om hvordan forudbestillingen foregår her.

Sammen med forudbestillingerne (som er på vej frem til deres ejere as we speak!) kom der et par nye varer hjem. Selvfølgelig blev vi nødt til at have "Hygge"-serien på shoppen - den er trods alt inspireret at lille Danmark!

En anden serie, som jeg personligt selv har luret på i længere tid, er "Afterglow"-serien. Med de rødlige toner og skønne motiver, tror jeg de vil friske enhver side i min Bullet Journal op!

Hvis du har en PoooliPrinter, så har vi også fået spændende nye ting hjem til sådan en fætter! Flere har efterspurgt en taske til den, når den er med på farten, så vi har fundet vores yndlings og købt en håndfuld hjem.

I forhold til papir kan du nu glæde dig over at kunne printe dine billeder på specielt fotopapir, som skulle gøre billederne endnu skarpere! Jeg har ikke selv testet det endnu - papiret er lige landet i dag!

Vi har også fået de her virkelig fantastiske blyanter hjem fra Caran D'Ache. Blyanterne kommer i forskellige hårdheder, som gør at du både kan få blyanter med helt lyst bly til helt sort. Perfekt til skitsering og tegning. Personligt bruger jeg en af de lyseste nuancer til at skitsere mine sider i min bujo, for så kan blyantsstregerne næsten ikke ses efterfølgende.

Genopfyldninger af udsolgte varer

Du kan også glæde dig over at følgende nu er på lager igen:

 

Indsend en kommentar