Fri fragt ved køb over 499 dkk| 4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️ på Trustpilot

Mental Health Awareness Month

Kære Bullet Journalists og Plannerds!

Maj er Mental Health Awareness Month, og det er noget, som ligger både Irene og jeg tæt på hjertet. Dit mentale helbred er mindst ligeså vigtigt som dit fysiske, men det er slet ikke noget, vi taler nok om.

Tænk hvis vi brugte ligeså mange timer på at lade mentalt op, som vi bruger på fitness. Tænk hvis du hver mandag, onsdag og fredag satte 2 timer af til mental "træning" i stedet for at løbe en tur. Hvad ville folk omkring dig ikke sige, hvis du sagde "Nej, jeg kan ikke komme, for jeg skal skrive dagbog".

Du kan være med til at sætte fokus

I maj starter vi Projekt Walking Gratitude op, og vi inviterer DIG til at være med! Vi starter med at sende en fin notesbog til den første på listen, og giver dig mulighed for at dele taknemmelighed, bekymringer, tanker og bare at få lettet hjertet. Herefter sender du den videre til den næste på listen, som ligeledes kan lette hjertet. Når du har afsendt bogen, kvitterer vi med en rabatkode på 25% som du kan bruge på ALT på webshoppen - fordi DU fortjener det - nemt, ikke?

På den måde får man mulighed for at dele sine tanker og vide, at der sidder andre med lignende udfordringer og vi alle kan have det svært indimellem. Bogen gemmer vi bagefter hos Handwritings, som et evigt minde om den støtte og omsorg som vores Handwritings Society giver.

De praktiske detaljer

Step 1

Du sender os en besked på Facebook, Instagram eller mail, hvor du skriver, at du ønsker at tilmelde dig Projekt Walking Gratitude. Samtidig skriver du dine kontaktoplysninger (Fulde navn og adresse, mail og telefonnummer).

Herefter skriver vi dig på listen over deltagere.

Step 2

Du modtager en besked fra os om, at vi har registreret, at bogen er på vej til dig. Samtidig oplyser vi dig navn og adresse på den, som du skal videresende bogen til, når du har udfyldt et par sider.

Step 3

Du modtager bogen med posten. Du læser med iver og omsorg hvad andre har skrevet. Måske sender du vedkommende en støttende og opmuntrende besked.

Step 4

du udfylder selv et par sider. Det er frit hvor mange sider du vil udfylde. Der er heller ingen regler for om du vil tegne, male, skrive og/eller dekorere. Du bestemmer selv om du vil signere siderne med dit navn, evt. Instagramprofil eller lignende eller du vil forblive anonym.

Du må ikke tegne på andre personers sider. Du må heller ikke tegne på coveret.

Step 5

du sender bogen videre til den person, som du har modtaget kontaktoplysninger på. Fragten betaler du selv. Send os et billede af kvittering for afsendelse og vi sender dig en unik kode til 25% rabat på hele webshoppen (ingen begrænsninger eller minimumskøb).

Hvad sker der så bagefter?

Når bogen er udfyldt eller vi ikke har flere deltagere på listen, returneres bogen til Handwritings, hvor vi vil gemme den til evig tid. Vi vil bruge bogen til at sætte fokus på det mentale helbred på Instagram og Facebook, men vi slører tekst, navn mv., så du ikke skal bekymre dig om at ende på de sociale medier.

Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at skrive til os på Facebook, Instagram eller mail.

Indsend en kommentar