Fri fragt med daoSHOP ved køb over 499 DKK | 4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️ på Trustpilot

Hvad skal man være obs på, når man køber en notesbog?

Det er ikke noget nyt, at Handwritings var den første som introducerede Archer&Olive til vores planlægnings-community i Danmark i 2019 (takker være Sidsel <3). Bogen var også min egen personlige favorit!
Da nyheden om at A&O stoppede B2B i fo salg i EU, blev Sidsel og jeg selvfølgelige kede af, at sige farvel til notesbogen. Vi kæmpede i flere måneder for at finde en erstatning for Archer&Olive. Vi stødte på Scribble&Dot i 2021 og Yop&Tom i 2022, men hvad er forskellen på mærkerne og hvad er det man skal være OBS på, når man køber en notesbog?

På nuværende tidspunkt er alle vores notesbøger dotted, som beregner til Bullet Journal-relateret 

1. Tykkelsen på papir
Personligt kan jeg godt lide tykt papir. Yop&Tom og Scribble&Dot er begge på 160gsm. Kan du godt lide at bruge tuscher på din bog, så er de to de bedste valg! Memo of Norway, Dingbats, The Washi Tape Shop bullet journal og Leuchtturm1917 er på 120gsm, imens Stálogy er på 52 gsm.

2. Antal sider
Som udgangpunkt er der flere sider i bogen, jo tyndere papiret er. Der er 160 sider i Yop&Tom, The Washi Tape Shop Bullet Journal og Scribble&Dot. 140 sider i Memo of Norway, 192 sider i Dingbats, 203 sider i Leuchtturm1917 og 368 sider i Stálogy Editor's Series

3. Tydelighed og afstand mellem prikkerne
Alle vores notesbøger har 5mm afstand mellem prikkerne. Scribble&Dot har utydelige prikker. En fordel hvis du kan lide at tegne på din bog, da det ligner som om du har en blank side.

4. Papirfarve
Vi har notesbøger i forskellige papirfarver; cremehvidt, råhvidt, sort, kraft og gråtpapir. For papirfarver end hvid, kræver specielle tuscher og penne. Se gerne vores Blackout-kategori.

5. Index, sidetal, key, pen test papir og andre fortrykte sider
Mange af vores notesbøger er lavet til Bullet Journal og derfor bogen har fotrykte sider såsom index, key m.m.

6. Størrelsen på notesbøger
A6 er 148 x 105mm
A5 er 210 x 148mm (varierer en smule, afhængig af mærker) 
B5 er 250 x 176mm
Kvadratisk er 200 x 200mm (som regel)

Har du andre krav til din notesbog?

Indsend en kommentar