Fri fragt med daoSHOP ved køb over 499 DKK | 4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️ på Trustpilot

#Handwritingsstory

Hvorfor hedder shoppen Handwritings? Hvis Bullet Journal er det på Handwritings Instagram? Er Handwritings en dansk webshop?

Du er måske nysgerrig omkring shoppen Handwritings og hvem Irene og Sidsel egentlig er. Denne gang får du et sneak peek i Irenes Bullet Journal-verden, hvordan Handwritings blev stiftet, og hvad den har udviklet sig til.

Kalenderpige

Tilbage i 2013, flyttede jeg til Aarhus fra Grønland. Inden jeg startede på læreruddannelsen, kan jeg stadig huske, at mentorerne fra Det Grønlandske Hus sagde, at Danmark er et travlt land, og derfor skal du investere dig i en kalender. Som tilflytter kendte jeg ikke mange mennesker, og min kalender var ret tom, og jeg endte med at skrive mit skoleskema ned, for at fylde siderne og jeg elsker jo at skrive 😆

Det så godt ud når ens kalender er fyldt, men… der var ikke meget plads tilbage til at skrive mine aftaler ned, når jeg engang har kopieret mit skema til kalenderen. Reminder og noter skrev jeg i stikord, som var enten for lang eller for kort, således jeg kunne ikke engang huske hvad jeg tænkte, på det tidspunkt jeg skrev dem ned 😂 *Side story, jeg har fået mange venner, veninder og bekendskaber siden, haha 

Fast forward..

Jeg blev færdig som lærer i sommer 2017, og jeg fik mit første job i december. Undervisning blev digitaliseret, men jeg følte, at jeg manglede at skrive i hånden. I 2018 introducerede min storesøster, Stephanie, til Bullet Journal. Jeg hoppede på konceptet med det samme. Men jeg var mere optaget af udseende end selve systemet.

Du kan finde mine favoritter på: https://www.handwritings.dk/collections/irenes-favoritter 

How it all began..

Sidsel kaldte min Bullet Journal-stil som Flower Power. Det var nu også rigtig, haha. Jeg brugte så mange forskellige farver, at du næsten blev blændet, når du så min BuJo. Jeg var vant til nethandel fra da jeg boede i Grønland, og det betød at jeg købte mange nips-ting til min BuJo fra Taiwan, Japan, USA, Australien, you name it. Det tog omkring 2-3 uger og endda måneder, hvis man var uheldig. Min tålmodighed blev virkelig sat på prøve! Tanken om at jeg skulle gøre brug af mit netværk til at finde leverandører og starte en lille hyggelig nethandel hjemmefra poppede op. Jeg ville tilbyde de varer, som var svære at få hjem fra udlandet som privatperson, eller som man slet ikke kunne få sendt til Danmark. At starte nye tendenser og opfylder planlægningsbehov var kernen af Handwritings’ opstand.

Alastair vs. Frankenlog

Under start af virksomheden, lærte jeg Sidsel at kende og vi klikker fra dag 1. Vores BuJo stil var og er stadigvæk forskellige fra hinanden. Samtidig trækker vi hinanden til hver vores side. Mine farver er sænket ned til ca. 3 forskellige hver måned og Sidsel eksperimenterer med flere farver end før. Udover udseendet, bruger vi også forskellige metoder. Sidsel får nytte af Alastair-metoden, imens Frankenlog fungerer bedre for mig. Løbende bliver vores samarbejde styrket, da vi påvirker hinanden til at bevæge os ud af vores komfortzone. Du kan finde vores Bullet Journal på Instagram, samt kreative projekter vi løbende laver i hverdagen.

Hvem er jeg?

Jeg er født og opvokset i Indonesien og flyttede til Grønland da jeg var 12-13 år gammel. Jeg er uddannet folkeskolelærer i 2017. At opstarte Handwritings har fået mig til at drømme om at en dag vil jeg have min egen butik, som forhåbentlig kan blive et mødepunkt for Handwritings Society. Imellemtiden er jeg boghandlerelev i Bog&idé Aarhus Strøget. *Du skal derfor ikke blive overrasket hvis jeg sender dig en mail kl. 22 eller behandler din ordre på et mærkeligt tidspunkt, haha. 

Jeg har mange hobbyer, bl.a. at tegne og skrive, spiller musik og fitness. Min familie og Sidsel, Caroline (som er blevet en del af min familie) har en kæmpe betydning for mig og takker være Bullet Journal metoden, er der plads og overskud til de, der betyder i mit liv. 

Handwritings Society

I 2021 blev Handwritings relanceret, og der blev sat fokus på planlægnings- og det kreative fællesskab (Handwritings Society), hvor der er plads til alle med hver vores planlægningsbehov og stil, i håb om at vi kan støtte og inspirere hinanden, veksle viden eller at skabe nye bekendtskaber med fælles hobby❤️ Pssst! Ved at joine Society'en, får du et gratis shoppingnet til din første ordre.

Join projektet #Handwritingsstory

Vi har hver især vores grund til at starte på Bullet Journal. Har du lyst til at dele din historie, gode fif til journaling med andre planlægningsnørder? Tøv ikke at sende os et udkast af din historie på mail handwritings@handwritings.dk. Vi offentliggører blogindlægget med din godkendelse. 

Indsend en kommentar